Contact

Jaren ervaring met installatie en onderhoud.

Ronny Technics: Een erkend vakman om uw centrale verwarming te plaatsen in Ronse en omstreken.

Om centrale verwarming te plaatsen in Ronse en omgeving kunt u een beroep doen op Ronny Technics. Wij plaatsen alle soorten verwarmingstoestellen: van stookolie en gas tot pellet- en houtkachels. We verzorgen de volledige installatie, plaatsen de schouw en maken uw toestel gebruiksklaar. Daarbij is snelheid en efficiëntie voor ons van groot belang. We werken bovendien met erkende leveranciers zoals Vaillant en Viessmann om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Ronny Technics is erkend als technicus voor verwarmingstoestellen op gas, mazout en pellets. Wij kennen onze producten door en door en beseffen het belang van een goed onderhoud. Het komt de veiligheid en de werking van de installatie ten goede en is bovendien wettelijk verplicht. Ronny Technics controleert en onderhoudt uw installatie en bezorgt u een certificaat van controle. Treden er toch problemen op met uw thermostaat of verwarmingsketel, dan voeren wij de herstelling uit. Met onze snelle service verhelpen we het probleem voor het uw gezondheid schaadt.

Contacteer ons via het contactformulier voor een controle of om uw centrale verwarming te plaatsen in Ronse. Aarzel niet om ons ook buiten de kantooruren en in het weekend op te roepen. Ook dan staan onze experten voor u klaar.

Contacteer ons!
0479 32 07 82